Створити своє інтернет-радіо онлайн 

 

 

  Ковпро Бета, 2010

:: Меню ::


Головна
Європа Плюс онлайн
internet-radio.org.ua
Радіо Гала-Radio Gala
Хіт FM
Перший
УХ радіо
СіД-FM
Стильне радіо
Русское Радио - Україна
Радіо Ера
Радіо «Є»
Радіо-Прем’єр
Радіо Плюс
Створити своє інтернет-радіо
MixFm
KISS FM
Радіо Shamrock
Радіо Динамо

:: Друзі ::

 
 

:: Лічильники ::


co 3 co 4

 

 

 

 

Створити свій онлайн радіо дуже просто. Все, що вам потрібно - це завантажити до нас на сервер Ваші улюблені мелодії і Ваше особисте інтернет радіо готово!

Підключивши мікрофон до комп'ютера, Ви можете виступати в ролі Диджея Вашого власного радіо, а так само віщати музику, що знаходиться у Вас на комп'ютері!!

Інтернет-радіо - це приголомшлива можливість заявити про себе всьому світу. Сьогодні онлайн-радіо розвивається дуже швидкими темпами, чому є безліч причин. Одна з них - зручність і комфорт, які забезпечені слухачам онлайн-радіо (виключені звичайні при прослуховуванні традиційного радіо перешкоди, спотворення звуку). Кодування і мовлення звуку в якісно новий формат дає можливість отримати задоволення від улюблених мелодій, не зіпсоване поганою якістю звуку. Радіо в Інтернеті це не лише модно, а й дійсно зручно!

Хто з нас, слухаючи радіо, не мріяв самостійно складати програми, підбираючи свої самі улюблені пісні? Сьогодні це стало можливим завдяки Інтернет-технологіям. На нашому сайті ви можете створити своє власне онлайн-радіо, керуючись лише своїми смаками і більше нічим! Технологія максимально проста: ви завантажуєте улюблені мелодії до нас на сервер і насолоджуєтесь персональним Інтернет-радіо! Додаткове задоволення полягає в можливості виступати на цьому радіо в якості ді-джея. Для цього досить підключити до комп'ютера мікрофон, і ось вже ви віщаєте музику зі свого комп'ютера, попутно наговарівая в мікрофон все, чим хочеться поділитися з радіослухачами.

Перейти на сайт, за допомогою, якого можна створити своє інтернет радіо:
http://www.radiostyle.ru



:: По темі ::

google.txt

Цікава інформація.


:: Баннери ::

баннери.txt


:: Посилання ::

promo.txt


 

 

 


Copyright © Kovpro, 2010

-